SECRETELE UNEI PETRECERI PENTRU COPII REUSITE

aprilie 25, 2018

SECRETELE UNEI PETRECERI PENTRU COPII REUSITE

 

Daca vrei sa organizezi o super petrecere pentru copilul tau, sau pur si simplu vrei sa faci o surpriza, trebuie sat ii cont de o gramada de aspecte

Trebuie sa tinem cont de varsta copiilor

Daca sarbatorita/sarbatoritul are sub 4 ani, cel mai bine ar fi ca invitatii sa fie dintre cei mai apropiati, de aceeasi varsta, iar adultii sa fie din familie, pentru ca acesta sa se simta cat mai confortabil! Daca sarbatorita/sarbatoritul are intre 4 si 7 ani, atunci putem invita colegi de la gradinita, prieteni, verisori mai mari etc. copii trebuie mereu intrebati in legatura cu invitatii, acestia sa fie copii cu care se inteleg bine.

Meniul pentru petrecere

Cel mai bine ai putea cumpara niste fursecuri, sau prepara cateva sandwitchuri, pizza etc. racoritoare, si mai ales multa apa! Dupa multa joaca si alergatura, copiii beau multa apa, dar poti sa le oferi si un suc, (un mic pont: le place sa bea cu paiul).

Accesoriile pentru petreceri pot sa te ajute sa creezi o anumita atmosfera la petrecere, asa ca poti achizitiona pentru petrecere:

– tunuri de confetti: sunt foarte recomandate la venirea tortului, se utilizeaza foarte usor de catre orice adult, si imediat cum sunt desfacute, camera se umple de confetti multicolore si sclipici.

– masina de facut baloane: este ideala pentru orice varsta, copii adora baloanele de sapun. Functioneaza foarte simplu: se umple cu solutie speciala, se aseaza undeva la inaltime, si porneste!

– coifuri si suflatori: nu sunt extraordinare, de obicei elasticul de la coifuri rezista mai putin de cateva minute, iar suflatorile sunt extreme de galagioase. Daca sunt indispensabile, le poti imparti cu putin timp inainte de tort, atunci fiind binevenite.

– baloanele jumbo: de asemenea foarte iubit de copii, jumbo este un balon imens umplut cu orice vrem: confetti, sclipici, baloane mai mici, jucarii mici, bomboane, suflatori, etc. de obicei se agata undeva la inaltime si se sparge cu ceva ascutit de catre un adult. Camera se va umple cu tot ce am pus in el iar copii vor incerca sa prinda cat mai multe lucruri. Ideal este sa existe cel putin cate ceva pentru fiecare.

Cabina foto

Costume de pirați, prințese, Spiderman sau Batman, Elsa sau Anna îi transformă pe cei mici în protagoniștii poveștilor preferate. Cabina foto va deveni rapid locul de atracție al petrecerii unde cei mici se pot relaxa în voie.

– baloanele cu heliu: decoreaza foarte frumos locatia si rezista pe toata durata petrecerii in caz ca nu sunt sparte. Ideal ar fi sa fie legate cu sfori sufficient de lungi astfel incat sa poata fi recuperate usor. Pentru decorarea spatiului, se mai pot folosi banere si sau alte baloane de diferite forme sau modele

Animatori pentru petrecerea copilului

Oriunde ai hotara sa organizezi petrecerea copilului, ar fi indicat este sa inchiriezi unul sau mai multi animatori, in functie de numarul copiilor. Acestia, se joaca cu copiii, fac tot felul de jocuri si concursuri, baloane modelate, si face-painting.

Organizeaza o petrecere super -cool pentru copilul tau!

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://hahafoto.ro/petreceripentrucopii
Twitter