7 motive Pro cabina foto la orice eveniment din 2019

ianuarie 9, 2019

Desigur, în industria planificării de evenimente, trendurile n-au cine știe ce durată de viață. Nu trăiesc nici cât fluturii, dar nici cât țestoasele Galapagos. Așa cum rochiile de mireasă cu mâneci bufante sunt un mare no-no în prezent, nici trendurile care țin de organizarea nunților (sau a oricăror evenimente, de fapt) nu au rămas aceleași ca în anii trecuți. Combinații de culori, texturi, lumini, spectacole, toate acestea sunt reimaginate periodic pentru a se potrivi celor mai recente trenduri. Însă un singur trend, să-l numim așa, a supraviețuit schimbărilor de modă: cabina foto. Nu va fi niciodată demodat să capturezi cele mai importante momente din viața ta într-o fotografie. Și dacă reușești să adaugi și un strop de umor, emoție, culoare acestor fotografii, cu atât mai bine.

 

Cabina foto e o investiție inteligentă.

 

Din experiența noastră, nimic nu te face să zâmbești mai repede precum un aparat foto într-o zi importantă din viața ta. Echipa HahaFoto este convinsă că popularitatea cabinelor foto nu va scădea nici în anul ce abia a început. Iată mai exact de ce credem acest lucru:

 

1.E o sursă garantată de entertainment.

Sigur, ai plănuit un moment artistic pe la mijlocul petrecerii, ai angajat DJ și chiar și formație live, dar ce te faci cu acei invitați care preferă muzică latino în loc de populară sau pop în loc de 90s RnB? Îți spunem noi o posibilă variantă să împaci și capra și varza: o cabină foto cu accesorii diverse, gândită să mulțumească pe toată lumea de la unchiul CEO până la nepoțica de clasa primară.

2. Fie că vorbim despre nuntă sau botez, vei rămâne cu amintiri tangibile.

Nu doar tu ci și invitații tăi. Pe lângă corsaj, sacoșele cu atenții, invitații personalizate sau alte daruri potrivite evenimentului, invitații vor rămâne cu ceva personalizat, un obiect care nu le va aminti doar de evenimentul respectiv ci și de implicarea lor acolo sau de starea pe care au trăit-o atunci.

3.Cabina foto e pentru toate vârstele.

Copiii s-ar putea să abuzeze de peruci și eșarfe boa, în timp ce adulții se vor distra copios cu plăcuțele cu mesaj, căutând moduri cât mai amuzante de a le folosi. Nu e niciun stigmat, nimeni nu se rușinează să facă o poză, indiferent de vârstă. Bonus: pentru cei mai timizi care se simt incomod să pozeze în fața unui fotograf necunoscut, cabina foto e soluția ideală!

4.Nu este deloc clișeic, din contră.

Da, poate că tu simți că ai văzut aceste cabine foto prea des pentru că tu ai fost persoana care s-a documentat pentru organizare, a cotrobăit tot Pinterestul și a făcut mii de notițe cu inspirații. Însă invitații tăi nu vor vedea aceste cabine ca pe un clișeu întâlnit peste tot, ci ca pe o condiție esențială de party. Un eveniment fără fotografii e cam ca nunta fără tort, nu?

5.Fiecare cabină foto e diferită.

Frumusețea acestor cabine foto foarte populare este faptul că sunt diverse. Deși toate se bazează pe același concept, diversitatea backgroundurilor, a accesoriilor, a modurilor de operare diferă de la furnizor la furnizor. Echipa Haha Foto vă poate pune la dispoziție un catalog stufos de opțiuni prin care să vă customizați cabina foto ideală.

decor cabina foto

6.Cabina foto poate întregii tematica evenimentului.

Ai organizat un event cu tematică black and white, o petrecere pentru copii cu personaje Disney sau o nuntă cu decor floral în nuanțe calde? O cabină foto cu background-ul în non-culori, în nuanțe jucăușe sau cu perete de trandafiri roșii ar putea fi exact touch-ul final care să întregească tabloul evenimentului. Cel mai bun sfat al echipei noastre ar fi să nu alegi background-ul independent de tematica evenimentului: știm că backgroundul glitter surâde oricui, dar dacă vorbim despre un event corporate cu academicieni invitați să prezinte, poate că un background clasic ar fi mult mai potrivit.

7.Share instant!

E adevărat că invitații tăi vor pleca acasă cu fotografiile gata imprimate. Însă chiar și prietenii care nu vor fi acolo cu tine în persoană se pot bucura de momentul tău prin instant Share,chiar din cabina foto! Slăvit fie Facebook, acum până și prietenii din cele mai indepărtate colțuri pot vedea frumusețea evenimentului tău în timp real.

 

Sperăm că ești de acord cu noi la toate punctele de mai sus și că nu ați omis o cabină foto de pe lista de priorități pentru evenimentul tău! Nu știu cum îți plac ție evenimentele, dar nouă ne plac evenimentele memorabile, cu oameni calzi, cu muzică bună și pe care să le putem imortaliza în fotografii. Dacă asta iți dorești și tu de la event-urile tale, trebuie doar să ne spui. HahaFoto la datorie!

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://hahafoto.ro/motive-pro-cabina-foto
Twitter