Fotografiile ca mărturii la nuntă sau la botez

Fotografiile ca mărturii la nuntă sau la botez - cabine foto
aprilie 8, 2019

Fotografiile ca mărturii la nuntă sau la botez sunt din ce în ce mai apreciate atât de organizatorii marilor evenimentele cât și de invitații acestora.

Mărturiile reprezintă unul dintre cele mai vechi obiceiuri de nuntă, care și-a păstrat continuitatea până astăzi, este tradiția mărturiilor de nuntă. Acest obicei străvechi constă în a dărui fiecărui invitat câte un cadou simbolic prin care să îți arăți recunoștința pentru prezență.

Încă de la primele practici ale micii atenții, mărturia era reprezentată de o bombonieră care conținea 5 bomboane simbolizând cinci principii esentiale: sănătate, prosperitate, fertilitate, fericire si longevitate.

La nunțile românești din secolul XXI majoritatea mirilor oferă mărturii nuntașilor după criterii, cum ar fi: buget, număr de invitați, tema nunții, aranjamente, locație, paletă cromatică sau originalitate.

După scurtul istoric al mărturiilor, a venit momentul să discutăm și practicile actuale. Dacă vă doriți o metodă inedită de a-ți surprinde invitații, noi vă oferim o soluție: mărturiile foto realizate instant în noaptea nunții sau a botezului. Este o practică apreciată, oferită la din ce în ce mai multe evenimente.

Fotografia poate fi o mărturie, în locul acelor obiecte care, deși drăguțe, sunt uneori de prisos. In schimb, fotografia o puteți pune în album sau pe frigider. Această variantă de imortalizare a momentelor speciale vine la pachet cu divertismentul și animarea invitaților. În plus, fotografiile ca mărturii la nuntă sau la botez plac majorității invitațiilor, pentru că le pot posta pe rețelele online, dar le și pot păstra în albumul foto fizic. Haha!

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://hahafoto.ro/fotografiile-ca-marturii-la-nunta-sau-la-botez
Twitter