Cele mai frumoase restaurante din Brăila

cele mai frumoase restaurante din braila
august 2, 2019

Lucrurile frumoase din viață nu se găsesc ușor, dar când vine vorba despre nuntă și găsirea restaurantului perfect, te ajutăm noi cu recomandările.

Minimalist sau avangardist, romantic sau regal, glamour sau tradițional, stilul nunții pe care vrei să-l adopți te va ajuta în alegerea restaurantului. 

Odată ce ați ales restaurantul pentru nuntă, celelalte detalii – culorile, tema de nuntă, decorațiunile – se vor încadra perfect în peisaj.

Dacă vă numărați printre acele cupluri care își doresc o nuntă de excepție, v-am pregătit o selecție cu cele mai frumoase restaurante pentru nuntă, din Brăila. 

Cele mai frumoase restaurante pentru nunta ta, din Brăila

Bulevard Events este un centru pentru evenimente ce oferă o nouă dimensiune a luxului și serviciilor de calitate.

Cu un design avangardist, iluminat de candelabre impunătoare și o ambianță plăcută, nunta voastră se va transforma cu siguranță într-un eveniment care va rămâne nu doar în poze, ci și în mintea și sufletul celor dragi.

Capacitate: salon Regele Carol (100-160 persoane) și salon Regina Maria (200-350 persoane)

Meniuri: Cotație de preț negociată per pachet.

Locație: Bulevardul Independenţei 57, Brăila

Cele mai frumoase restaurante pentru nunta ta, din Brăila

Unique Garden by Casa Artemis este o oază de verdeață, liniște, bună dispoziție și eleganță. 

Locația este ideală pentru a găzdui o nuntă sofisticată ce poate foarte ușor să devină o „nuntă la piscină”, în special dacă vă doriți o locație care să îmbine avantajele unei nunți în exterior cu cele ale unui eveniment organizat în interior.

Capacitate: De până la 400 de persoane.

Meniuri: Variază de la 180 lei la 260 lei.

Adresă: Braila, Varsatura, Str. Principala nr. 29

Cele mai frumoase restaurante pentru nunta ta, din Brăila

Reset Ballroom este o locație destinată organizării de evenimente private, unde de fiecare dată veți simți nevoia sa reveniți. 

Decorul grandios care emană eleganță și rafinament, atmosfera călduroasă și vibrantă, dar și serviciile de calitate  te vor face să te îndrăgostești de această locație.

Capacitate: 200 persoane

Meniuri: Cotație de preț negociată per pachet.

Locație: Strada Parcului nr 5, Brăila

Cele mai frumoase restaurante pentru nunta ta, din Brăila

Atrium Events este cel mai nou complex din județul Brăila ce vine în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii complete pentru organizarea oricărui tip de eveniment.

Mesele rotunde, cadrul luminos, precum și aerul elegant inspirat de decor, vor reprezenta cu siguranță un plus. Să nu mai vorbim de grădina cu piscină care cu siguranță va fi perfectă pentru ședința foto specifică oricărei nunți.

Capacitate: 450 de persoane

Meniuri: începând de la 230 lei/persoană.

Locație: Strada Mioriţei, Brăila

 
 
 

 

La Casa cu Stuf este un modern Complex de agrement. Ambient de vis, mâncare gustoasă și oameni primitori – toate se regăsesc la restaurantul din cadrul complexului! 

Amplasat în mijlocul naturii, oferind o priveliște deosebită este perfectă pentru persoanele care și-au imaginat întotdeauna nunta asemenea unei petreceri scoase dintr-un basm.

Capacitate: 400 de persoane

Meniuri: Cotație de preț negociată per pachet.

Locație: Baldovinești

Nu uita să iei în calcul și celelalte detalii, precum scaunele, mesele, decorațiunile, echipamentul sonor, bufetul și bineînțeles, cabina Haha Foto care îți va asigura hohote de râs și cele mai frumoase amintiri.

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://hahafoto.ro/cele-mai-frumoase-restaurante-din-braila
Twitter