Tips and Tricks pentru a alege cele mai bune servicii cabine foto

ianuarie 22, 2019

Dacă nu mergi foarte des la nunți, evenimente corporate, înțelegem că-ți va fi greu să alegi furnizorul ideal de cabina foto pentru ziua ta cea mare. Fie că vorbim despre nunta voastră, botezul copilului, deschiderea start-up-ului mult visat, toate necesită efort și implicare. Din acest motiv am fost inspirați să scriem acest articol. Acea zi specială pentru tine va fi plină de emoții și dorințe, cu vise proaspăt născute sau abia împlinite. De ce să regreți mai târziu că pozele au ieșit cum te-ai fi așteptat? Ca să îți luăm o piatră de pe inimă, am încropit o listă cu recomandările HahaFoto pentru a identifica THE ONE – la furnizor ne referim, nu la altceva- în materie de servicii cabine foto.

Acordă atenție calității pozelor

În fond, după fotografii faci “shopping”, nu?

Știm că adesea primul criteriu pe lista cuplurilor este bugetul, fapt de la sine înțeles. Însă noi te sfătuim să ții cont în primul rând de calitatea fotografiilor. Dacă este posibil, cercetează piața amănunțit înainte să te arunci la furnizorul cu pachetele cele mai ieftine. Verifică galeria lor și întreabă-te sincer: arată ca și cum sunt făcute de un aparat profesionist? Doar ce este un fotobooth dacă nu un studio în miniatură? Pozele trebuie să iasă fantastic, fără doar și poate!

 Dacă se defectează cabina, ce politică are furnizorul?

Da, înțelegem că nici cu gândul nu ai dori să rămâi fără cabina foto la eveniment.

Cu toate astea,e mai bine să fii precaut decât să-ți pară rău mai târziu. Noi nu vă putem spune cu certitudine care este politica altor furnizori, însă vă putem detalia cum rezolvăm noi defecțiunile tehnice. Consultanții prezenți la eveniment au un training riguros pentru a rezolva orice problemă din timp. În plus, echipa HahaFoto se prezintă la evenimente cu echipament suplimentar, așa încât să putem preîntâmpina orice inconvenient.

3. Ce găsești pe Social Media despre furnizor?

Site-ul este colțișorul de Rai al furnizorului, Social Media e al clientului.

Pe site, informațiile au rol de a convinge, de a vinde servicii fotobooth spre deosebire de informațiile găsite pe social Media. Verifică pe Facebook sau Instagram galeriile firmei, observă frecvența postărilor și interacțiunea cu publicul. Desigur. prioritate vor avea recenziile, fie ele de pe Facebook, sau de pe Google. O recenzie mai puțin favorabilă nu ar trebui să încline balanța în defavoarea furnizorilor, însă o avalanșă de plângeri și un rating de 2 stele de obicei înseamnă să te ferești! Partea cea mai bună este că recenziile nefavorabile de pe Google, Yelp, TripAdvisor nu pot fi ascunse/șterse.

4. Știi ce tip de fotobooth îți va fi pus la dispoziție?

Când închiriezi astfel de servicii cabina foto, asigură-te că e vorba despre acea structură solidă arhicunoscută cu un system touch screen automat și printare instantă. Nu de alta dar s-ar putea să te pricopsești cu un fotograf în persoană și-un background pe post de cabină foto.
HahaFoto consideră că o cabină închisă/deschisă e infinit mai bună decât un fotograf care să pozeze invitații în timp ce se distrează cu accesorii.Utilizatorii se vor simți mult mai liberi într-o cabină decât în fața unei persoane necunoscute. În plus, cadrul va fi intim și prietenos, mai ales dacă se optează pentru cabină foto închisă.

5. Ce accesorii extra intră în aceste servicii cabine foto?

Furnizorii respectabili ar trebui să includă în oferta lor atât accesoriile pentru fotografii cât și imprimarea instantă a pozelor. Pachetele HahaFoto standard includ număr nelimitat de printuri, template-uri personalizate, recuzită, consultant tehnic și magneți, iar complexitatea ofertelor continuă să crească până la cea Diamond.

6. Unde vor ajunge bănuții tăi?

Verifică informațiile companiei și ale contului.

Fie că vorbim despre botez, nuntă sau onomastică, aceste evenimente sunt costisitoare și nimic nu ar strica bucuria acelei zile mai mult decât un avans pierdut. Furnizorii care tratează cu seriozitate evenimentul tău vor avea în meniul site-ului o pagină cu Întrebări Frecvente sau un formular de Contact prin care poți afla mai multe detalii despre plata în avans.

Echipa HahaFoto se mândrește cu nucleul din Doi (Ana și Lucian), furnizorii care au construit de la zero fabrica de amintiri. Nu știm cum arată furnizorul ideal pentru tine, dar știm ce servicii cabine foto oferim noi și avem încredere în calitatea fotografiilor și a personalului nostru. Pentru mai multe detalii, așteptăm un mesaj de la tine!

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://hahafoto.ro/cele-mai-bune-servicii-cabine-foto
Twitter