Cabina foto- Noul trend al petrecerilor

mai 16, 2018

Cabina foto- Noul trend al petrecerilor moderne

 

Cabina foto sau photo booth este noul trend care a luat cu asalt toate evenimentele din ultima vreme.

Fie ca este nunta, botez, petrecerea cu colegii de la serviciu, cabina foto este un must-have al acestui sezon.

Cabinele foto vin, de obicei, insotite de accesorii, asa ca daca ai o tema a evenimentului, poti crea o adevarata poveste cu accesoriile folosite de invitatii evenimentului in fotografii.

De asemenea, cabina foto vine si cu un decor personalizat in tema evenimentului.

Dimensiunile fotografiilor pot fi diferite in functie de ce iti doresti, si poti crea chiar magneti (poza va fi aplicata pe un suport magnetic), care vor bucura ochii invitatilor vostri si dupa terminarea petrecerii.

Avantajul cabinei foto, este, printre altele, faptul ca sunt mobile, nu ocupa foarte mult spatiu si sunt discrete, putand fi incadrate in decorul petrecerii foarte usor.

Fotografiile se obtin in cateva secunde, iar calitatea lor este de departe ireprosabila , rezistente la praf si apa, fiind create cu ultimele ultimele tehnologii in domeniu.

Avand in vedere ca amintirile sunt cele care castiga batalia cu timpul si totodata cele mai importante din viata unui om, cabina foto este o alegere autentica, profesionista si foarte usor de utilizat, pentru ca oricine sa aiba amintirile in timp real, la o apasare de buton distanta.

 

Nu trebuie să ne spui decât unde și când, iar noi venim cu distracția. GARANTAT!

Vezi oferta noastra 

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://hahafoto.ro/cabinafoto
Twitter