Cabinele foto, ineditul petrecerilor de succes

iunie 7, 2018

Cabina foto! Ineditul petrecerilor de succes!

Cabina foto sau Photobooth-urile reprezinta cel mai la îndemână element secret al petrecerilor de astăzi.

Deși apărute prin 1925 pe Broadway, în New York, cabinele foto au ajuns astăzi pe lista celor mai reușite petreceri. Pe atunci, pentru 25 de centi, 8 poze erau developate și printate în 10 minute.

Astăzi însă tehnologia a evoluat și cabina foto a devenit un adevărat studio foto portabil. Cabina foto oferă fotografiile mărturie invitaților în doar câteva secunde. În plus, fotografiile pot ajunge pe Facebook, Instagram sau pe adresa de e-mail și mai rapid.

Petrecerile au fost și rămân o carte de vizită pentru organizatori.

În fapt însă, nu petrecerea este cea care rămâne, ci amprenta ei în inima participanților. Fie că vorbim de organizarea unei nunți, a unui botez, a unei aniversări sau a unei petreceri de firmă, zâmbetele sunt cele care deschid inimile invitaților.

În zilele noastre chiar și cea mai simplă petrecere s-a transformat într-un spectacol, iar organizatorii, uneori fără experiență, transformați în organizatori profesionișit de evenimente, ba uneori chiar în animatori.

De regulă, pentru organizarea unei petreceri reușite, ei jonglează cu alegerea unei teme adecvate, a unei formații, a meniului, a locației, a decorațiunilor și amenajării sălii, dar și cu găsirea ineditului.

Adică acel ingredient secret care scoate petrecerea din anonimat, care poate fi un spectacol de cabaret, un joc cu focul al fachirilor, prăjituri cu răvaș, o bătaie cu perne sau un flashmob al domnișoarelor de onoare.

Poate chiar o melodie cu dedicație a mirelului pentru mireasă sau o pictură la care contribuie în timpul petrecerii toți participanții.

Cabina foto devine punctul central al petrecerii

Spre exemplu, Photobooth-ul Hahafoto încorporează o cameră foto digitală, un laptop cu touch screen și o imprimantă foto performantă. Astfel, fotografiile îndeplinesc cele mai exigente cerințe de calitate.

Vin la pachet cu o recuzită nebunească, care îi poate face să zâmbească chiar și pe cei mai serioși invitați. În cel mai scurt timp, cabina foto devine punctul central al petrecerii.

Astfel, închirierea unui photobooth este de luat în calcul de fiecare organizator care își dorește o petrecere de neuitat.

Fii inspirat și alege pachetul ideal de photobooth pentru o petrecere de succes!

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://hahafoto.ro/cabina-foto
Twitter