5 idei originale pentru organizarea unei nunți de vis

5 idei originale pentru organizarea unei nunți de vis
octombrie 3, 2019

Dacă anul acesta faci pasul cel mare și vrei ca petrecerea ta să fie nunta anului, ți-am pregătit 5 idei originale pentru organizarea unei nunți de vis, care sperăm că te vor ajuta să îți atingi obiectivul.
1. Dacă ești fan social media, alege un hashtag personalizat al nunții. Poți începe chiar tu trendul cu o fotografie de la nuntă căreia să îi atașezi hashtag-ul. Îl poți menționa chiar și pe invitații!
2. Alege să-ți întâmpini invitații într-un mod deosebit! Angajează actori de mimă sau pantomimă care știu cu siguranță să întrețină atmosfera.
3. Plănuiește un moment surpriză. Fie că te gândești la o trupă în vogă, la un cor de copii, la focuri de artificii sau la un moment de street dance, cu siguranță invitații o să fie cuceriți!
4. Amenajează o masă pentru copii cu jocuri și activități, un corner special decorat pentru fotografii și un loc de relaxare pentru pauzele dintre dansuri. Astfel, totul va fi organizat iar tu nu-ți vei bate prea mult capul cu aceste detalii în noaptea nunții.

 

5. Oferă drept mărturii fotografiile realizate cu ajutorul unui Photo Booth. Îmbină utilul cu plăcutul și lasă-ți invitații să-și creeze singuri mărturiile la cabină.

Mai avem o mulțime de idei, deci în curând revenim cu partea a doua! Ce părere aveți despre cele 5?

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://hahafoto.ro/5-idei-originale-pentru-organizarea-unei-nunti-de-vis
Twitter